Home Sectorpunt Hout Ervaringsverhalen

Ervaringsverhalen

SFH stimuleert bedrijven in de Houtverwerkende Industrie om met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Door gebruik te maken van de MDIEU-subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kunnen er diverse gratis activiteiten worden aangeboden aan medewerkers en bedrijven in de sector. Deze bedrijven gingen jouw voor en vertellen hoe zij aan de slag zijn gegaan duurzame inzetbaarheid.


Foresco zet zich met SFH, via de MDIEU-subsidie in voor duurzame inzetbaarheid!

Duurzame inzetbaarheid staat al elf jaar hoog op de agenda bij Foresco Nederland. Directeur Wim van Dijk van Foresco deelt hoe de samenwerking met Savantis waardevol is gebleken in dit proces.

Bekijk de video


Duimstokkenfabriek Schuil: aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid

Peter Schuil, mede-eigenaar van Duimstokkenfabriek Schuil en voorzitter van SFH, vertelt over zijn ervaring met het duurzame inzetbaarheid-traject. Welk effect het traject op zijn medewerkers heeft gehad en hoe het zijn kijk op duurzame inzetbaarheid heeft veranderd.

Lees het artikel


Duurzame inzetbaarheid: investeringen die geld opleveren

Erik Kooij, adviseur en business developer bij Savantis vertelt meer over duurzame inzetbaarheid: wat het bedrijven kan opleveren om hier mee aan de slag te gaan en hoe Savantis hierbij kan ondersteunen.

Lees het artikel